Green Friday: Bos voor iedereen

public://itr_longread/zonder_titel_2400_x_600_px.png

Green Friday?

Net zoals vorig jaar doen we weer mee met Green Friday: voor elke aankoop die je dit weekend (van vrijdag tot zondag) doet in onze webshop, schenken we 5% aan de Bos voor iedereen-campagne van Natuurpunt.

Natuurpunt wil met deze campagne op vijf jaar tijd voor elke Vlaming 1 m² bos planten. Voor elke € 10 die ze ontvangen, wordt er 4 m² bos geplant met drie garanties: slim aangeplant, goed beheerd en eeuwig beschermd.

Waar moet al dat bos komen?

Natuurpunt: "Bij voorkeur aansluitend aan bestaand bos. Grotere aaneengesloten bossen zijn waardevoller dan aparte postzegelbosjes. We proberen bos te planten complementair aan onze natuurgebieden en nieuwe grote projecten op te starten met een brede visie. Idealiter maken we de verbinding tussen bestaande boskernen. Het is niet de bedoeling om open habitats als heide, veen of natte graslanden te gaan bebossen, want die hebben grote waarde op vlak van biodiversiteit en klimaat. De natuur mag niet de dupe zijn van de bosambities. Er moet vooral natuurgebied bijkomen, ook buiten de huidige natuurbestemmingen."

Valt er dan geen korting te rapen bij Fairy Positron?

Natuurlijk wel! In onze koopjeshoek vind je altijd een uitverkoopcollectie (The Final Frontier). Nu vind je daar ook volgende collecties in die ons assortiment verlaten: kleedjes, rokken, leggings en loungewear.

Ook kan je VIP-korting sparen met een account en korting verdienen door vrienden uit te nodigen om klant te worden. Klik voor meer info op de paars-groene cadeautjesknop links onderaan.

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze gepubliceerd worden.